Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Noorwegen wil van olie naar groene economie

Noorwegen werkt aan maatregelen om zijn economie groener te maken en minder afhankelijk van de winning van olie en gas. Binnenkort wordt volgens milieuminister Vidar Helgesen een commissie aangesteld die de mogelijkheden daarvoor in kaart moet gaan brengen.

De Noren willen daarmee een bijdrage leveren aan inspanningen tegen klimaatverandering. Maar er spelen óók financiële belangen. ,,Gegeven de revoluties in energie en transport, zullen fossiele energiebronnen na verloop van tijd minder waard worden'', aldus Helgesen. Dat proces gaat volgens de bewindsman veel sneller dan gedacht. ,,Bijna elk scenario wordt achterhaald door de realiteit'', zei hij. De commissie krijgt een jaar de tijd om met aanbevelingen te komen.

De olie-en gaswinning is een belangrijke bron van inkomsten voor Noorwegen. Het Scandinavische land heeft de opbrengsten de afgelopen decennia ondergebracht in 's werelds grootste staatsinvesteringsfonds.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X