Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Nederlandse woning uitgezonden beroepsofficier niet meer in box 1

Beroepsofficier die in 2010 is uitgezonden naar Duitsland, hield zijn eigen woning in Nederland aan maar kocht ook een woning in Duitsland. De rechtbank oordeelt dat de woning in Nederland dan geen eigen woning meer is in de zin van artikel 3.111 Wet IB 2001 maar verhuist naar box 3. Anders dan belanghebbende meent, biedt de Wet geen mogelijkheid te kiezen welke woning belanghebbende als eigen woning wil aanmerken.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X