Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Voorlopige aanslag 2017 mogelijk verkeerd berekend

Bericht Belastingdienst: Hebt u een voorlopige aanslag voor 2017 aangevraagd of gewijzigd op Mijn Belastingdienst? En hebt u hierin méér dan 3 inkomsten uit vroegere dienstbetrekking ingevuld? Dan klopt de berekening van het bedrag van de voorlopige aanslag mogelijk niet.

Bij het invullen van meer dan 3 inkomsten uit vroegere dienstbetrekking is uw inkomen verkeerd berekend. Waardoor het bedrag van de voorlopige aanslag mogelijk niet klopt.

Wij onderzoeken momenteel of wij dit voor u kunnen herstellen door uw inkomen en de voorlopige aanslag alsnog juist te berekenen. Daarnaast zullen wij op korte termijn een nieuwe versie van het programma voor het aanvragen of wijzigen van de voorlopige aanslag 2017 plaatsen op Mijn Belastingdienst waarin dit probleem niet meer voorkomt. Is hier meer over bekend, dan leest u een update bij Verstoringen.

Hebt u vragen? Bel dan de BelastingTelefoon.

Voor wie?
Voor alle mensen die bij de aanvraag of wijziging van de voorlopige aanslag 2017 op Mijn Belastingdienst meer dan 3 inkomsten uit vroegere dienstbetrekking hebben ingevuld.

Wat doen we voor u?
Wij onderzoeken of wij uw inkomen en de voorlopige aanslag alsnog juist kunnen berekenen. Zodra wij hier meer over weten, plaatsen wij een update bij Verstoringen.

Wat kunt u nog doen?
U hoeft op dit moment niets te doen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X