Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"



Translate this site


Meer belastingvrij te schenken dit jaar

Sinds 1 januari 2017 geldt voor iedereen tussen de 18 en 40 jaar die een schenking ontvangt een verhoogde vrijstelling van maximaal € 100.000 als het bedrag wordt besteed aan een eigen woning.

De hogere eenmalige vrijstelling voor de schenkbelasting (tool) is vanaf 1 januari 2017 weer gaan gelden. Om in aanmerking te komen voor deze hogere vrijstelling moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan:
  • De ontvanger van de schenking moet tussen de tussen de 18 en 40 jaar oud zijn.
  • De ontvanger van de schenking moet het bedrag van de schenking gebruiken voor de: 
  1. aankoop, verbetering of onderhoud van een eigen woning;
  2. aflossing van een eigenwoningschuld;
  3. aflossing van een restschuld van een verkochte eigen woning; 
  4. afkoop van rechten van erfpacht, opstal of beklemming.
Voor 1 maart aangifte doen over 2016
Is er in 2016 een schenking gedaan die die boven de in dat jaar geldende vrijstellingen uitkwam, dan moet er vóór 1 maart van dit jaar aangifte zijn gedaan van deze schenking.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X