Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


De grootste verplichting van je leven

Lage rente, exploderende huizenprijzen en dure hypotheken: wat moet je daar nu mee? In de hypotheekweek van DFT in samenwerking met RTL Z krijg je antwoord op alle vragen.

In de Financiële Telegraaf, bij DFT.nl en RTLZ.nl vind je de komende week elke dag nieuwe artikelen over alles wat met hypotheken heeft te maken. Ook krijg je handige en geldbesparende tips die het kopen van een huis een stuk eenvoudiger en voordeliger maken.

Daarnaast is er een webinar met diverse deskundigen: op donderdag 2 februari zitten Patricia Boon, personal financespecialist van DFT, Henriëtte Raap van Wijzer in Geldzaken, Chris Oosterling van Hypotheek24.nl en presentatrice Elianne Kuepers van RTL Z met elkaar aan tafel. In een uur praten zij je helemaal bij over een van de grootste financiële verplichtingen in je leven. Daarbij worden ook vragen beantwoord van deelnemers van het seminar. Schrijf je hier in voor de webinar.

Na afloop weet je alles wat je moet weten over de verschillende hypotheekvormen, hoe je de meest voordelige afsluit en hoe je domme fouten voorkomt. Je weet het maximale uit je hypotheek te halen tegen de laagste lasten.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X