Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Alle belastingtarieven voor 2017 op een rij

Het Belastingplan 2017 is aangenomen en de definitieve belastingtarieven en -cijfers zijn vastgesteld. Dit kan gevolgen hebben voor u als particulier of voor uw organisatie. Dit is dus een belangrijk moment om uw fiscale koers verder te bepalen. Daarom krijgt u – in vervolg op onze eerdere informatie rondom Prinsjesdag – een compleet overzicht voor 2017.

Overzicht belastingtarieven en -cijfers
Op onze datacard vindt u alle definitieve belastingtarieven en -cijfers voor 2016 en 2017 in een handzaam overzicht.

Overzicht maatregelen
Op onze speciale Belastingplan website hebben we alle aangenomen fiscale maatregelen uit het pakket Belastingplan 2017 voor u op een rij gezet. Het voorstel om de aftrek voor rijksmonumenten en scholing af te schaffen vindt u daar niet terug, dat is aangehouden. Mogelijk komt de afschaffing alsnog in 2018. Het voorstel om het pensioen in eigen beheer uit te faseren is nog niet aangenomen, omdat de regering het voorstel zal aanpassen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X