Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Aftrek elders belast mogelijk niet verwerkt in aanslag 2015 bij aangifte met M-formulier

Bericht van de fiscus: Hebt u over 2015 aangifte gedaan met een M-formulier omdat u niet het hele jaar in Nederland woonde? En hebt u daarin gevraagd om aftrek ter voorkoming van dubbele belasting? Dan is het bedrag op uw voorlopige of definitieve aanslag misschien te hoog.

Bij het verwerken van de gegevens ter voorkoming van dubbele belasting kan iets fout gegaan zijn: mogelijk is de aftrek elders belast niet meegenomen bij de berekening van het bedrag van uw aanslag. In dat geval klopt het bedrag op uw aanslag niet. Onze excuses daarvoor.

Wij zullen de aanslag zo nodig herstellen. U krijgt hierover vanzelf bericht.

Voor wie?
Iedereen die over 2015 aangifte heeft gedaan met een M-formulier en een voorlopige of definitieve aanslag 2015 heeft gekregen.

Wat doen we voor u?
U krijgt van ons zo nodig een nieuwe voorlopige of definitieve aanslag.

Wat kunt u nog doen?
U hoeft op dit moment niets te doen.

Bron

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X