Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastinginkomsten rijke landen op hoogste niveau ooit

De belastinginkomsten van rijke landen zijn vorig jaar gestegen tot het hoogste niveau sinds de start van de metingen in 1965. De 32 onderzochte geïndustrialiseerde landen zagen de belastingopbrengsten vorig jaar oplopen tot gemiddeld 34,3 procent van de omvang van hun economie. In 2014 lag het gemiddelde nog op 34,2 procent, maakt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) woensdag bekend.

In Nederland haalde de overheid vorig jaar het equivalent van 37,8 procent van het bruto binnenlands product (bbp) op met belastingen. Daarmee hoort Nederland niet bij de landen met de hoogste belastingdruk. Denemarken (46,6 procent), Frankrijk (45,5 procent) en België (44,8 procent) spannen op dit vlak de kroon.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X