Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


App Douane reizen: voor reizigers

Reist u naar Nederland? Weet u wat u wel en niet mag meenemen en waar u op moet letten met uw reisbagage? De app Douane reizen is voor reizigers die met het vliegtuig naar Nederland reizen.

Hoe komt u aan de app?
iPhone
U vindt de app in de iTunes appstore.


Android
Download de app in Google play.


Handige en overzichtelijke informatie
De app bevat de volgende informatie:
  • Wat u wel en niet mag meenemen op uw vlucht naar Nederland. De regels over geneesmiddelen, geld, etenswaren, drank, tabak, dieren, planten en nog veel meer.
  • Een overzicht van de EU-landen; handig als u binnen de Europese Unie (EU) reist of van buiten de EU komt.
De Wereldreiziger in beeld
Bekijk op You tube onze filmpjes over De Wereldreiziger:
Omrekenen en aankoopbonnen bewaren
Met de app kunt u gemakkelijk valuta omrekenen naar euro's en meeteenheden naar bijvoorbeeld kilo’s en liters.

Neemt u eerder gekochte producten mee op reis? De app bevat een ‘bonnenboekje’. Hierin kunt u foto’s van uw aankoopbonnen bewaren. Zo kunt u bij terugkomst in Nederland laten zien dat u de producten voorafgaand aan uw reis hebt gekocht. Voor die producten betaalt u geen belasting.

Offline te gebruiken
Geen internet in het buitenland? De app is ook offline te raadplegen. Voor het volgen van hyperlinks naar aanvullende informatie en voor updates van de app is wel een internetverbinding nodig.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X