Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Geen voorlopige aanslag 2015 als u kwalificerend buitenlands belastingplichtig bent

Hebt u aangifte inkomstenbelasting gedaan over 2015? Nadat u aangifte hebt gedaan, streven wij ernaar u binnen 3 maanden een (voorlopige) aanslag op te leggen. Maar soms lukt dat niet.

Bent u een kwalificerend buitenlands belastingplichtige? Dan kunnen wij u niet binnen 3 maanden een (voorlopige) aanslag inkomstenbelasting over 2015 op leggen.

U bent buitenlands belastingplichtig als u niet in Nederland woont, maar wel Nederlands inkomen heeft. U bent kwalificerend buitenlands belastingplichtige als u over minimaal 90% van uw wereldinkomen in Nederland belasting betaalt, en aan een aantal andere voorwaarden voldoet.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X