Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Aanpassingen in belangrijkste wijzigingen belastingen 2016

Het overzicht van belangrijkste wijzigingen in de belastingen per 1 januari 2016 is op enkele onderdelen aangepast.
  • In onderdeel 5.1.5, is het bedrag voor opslag duurzame energie voor aardgas aangepast. Dat tarief is € 0,0113.
  • Op pagina 33 is in onderdeel Specifieke zorgkosten het bedrag van de inkomensgrens voor drempelpercentage aangepast. Het bedrag voor 2016 is € 40.175.
  • Op pagina 36 is in onderdeel Brandstofaccijns het bedrag van de diesel in de kolom 2016 aangepast. Het bedrag is € 0,4845.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X