Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Ruim een miljoen senioren bankiert nog niet online

Ruim een miljoen Nederlandse senioren bankiert nog niet online. Van alle 65-plussers gebruikt 44 procent geen internet voor het doen van de bankzaken. Dit blijkt uit cijfers van ABN Amro in samenwerking met seniorenorganisatie Unie KBO.

Volgens Unie KBO is het belangrijk dat het aantal ouderen dat gebruik maakt van internetbankieren snel toeneemt. “Wanneer alle contact met de banken volledig digitaal wordt, zou ruim de helft van de 1,2 miljoen internetloze senioren gewoon geen betalingen meer kunnen verrichten", aldus directeur Manon Vanderkaa. "Nog eens een kwart zegt dat ze dat wel zouden kunnen, maar alleen wanneer anderen hen daarbij zouden helpen. Dat vind ik erg zorgelijk," vindt Vanderkaa.

ABN Amro en Unie KBO gaan verspreid over het land gratis workshops internetbankieren voor senioren geven. Tijdens de workshops oefenen de deelnemers inloggen, het doen van overboekingen en het bekijken van bij- en afschrijvingen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X