Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Na een overlijden

Als een dierbare overlijdt, breekt een verdrietige periode aan. Tegelijk komt er veel op u af. Er moet veel geregeld worden. Dan is het prettig als u belastingzaken zo soepel mogelijk kunt afhandelen. De pagina Na een overlijden helpt u daarbij. Bijvoorbeeld bij het doen van belastingaangifte voor de overledene. U krijgt gerichte informatie, op basis van uw situatie. Hebt u een erfenis gekregen? Moet u dan belasting betalen of niet? Dankzij een handige checklist komt u er snel achter wat u moet regelen. Ook leest u op 'Na een overlijden' wat er gebeurt met de toeslagen van de overledene. Zo weet u waar u aan toe bent.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X