Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


ELA Container Offshore GmbH biedt Offshore Accommodatie voor Van Oord

ELA Container Offshore GmbH heeft twee Offshore kantoren en zes Offshore Living Quarters geleverd aan Van Oord in Rotterdam. Zij zullen worden gebruikt op het Van Oord accomodatieponton Astrachan. De Astrachan is zestig meter lang en vijftien meter breed en heeft al accommodatie aan boord. "Voor dit project hadden we behoefte aan extra accommodatie en dus hebben we gekozen voor de flexibele oplossingen die ELA aanbiedt", zegt Gerrit Jansen, Projectmanager bij Van Oord.

Een ELA-werknemer kwam ter plaatse om de containers te installeren op de Astrachan, inclusief alle aansluitingen zoals pijpen en kabels. Het geassembleerde complex is twee verdiepingen hoog. De eerste verdieping bestaat uit twee Offshore woonruimten en twee Offshore Office Containers met vier Afvalwater Tanks. De tweede verdieping bestaat uit vier Offshore Living Quarters. Zestien gangen, drie kleine trappen en twee grote trappen maken het compleet. "Omdat we onze containers voorgemonteerd hebben tijdens de productie in Duitsland, waren we in staat om een ​​snelle montage te garanderen op de locatie. Assemblage van de containers werd naar volle tevredenheid bereikt", zegt Frank ter Haak, Business Development Manager bij ELA Container Offshore GmbH.

ELA Offshore Containers zijn te koop en te huur. Dit zorgt voor een hoge flexibiliteit voor klanten bij de planning van hun verschillende projecten. "De containers zijn van een zeer hoge kwaliteit, zeer haalbaar en zijn uitgerust met hutten voor elk van onze medewerkers. Voor ons is het daarom de moeite waard om ze ook te gebruiken in de toekomst ", zegt Gerrit Jansen, Projectmanager bij Van Oord.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X