Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Aruba belastingparadijs

Aruba blijkt een waar belastingparadijs. Wie geen belasting wenst te betalen, heeft een redelijke kans er ongestraft mee weg te komen. Dat blijkt uit de afgelopen dagen aangenomen begroting van de regering van premier Mike Eman. Maar liefst 2,2 miljard Arubaanse guldens (circa een miljard euro) heeft de overheid nog aan ongeïnde belastingen in de boeken staan. Ruim 10.000 euro per Caribische eilandbewoner.

De situatie is extra schrijnend, omdat Aruba zucht onder een nog steeds oplopende staatsschuld van al twee miljard euro. Als de Belastingdienst op Aruba efficiënt had gefunctioneerd, was die groeiende schuld, en de knetterende ruzie daarover vorig zomer tussen Aruba en Nederland, onnodig geweest.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X