Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Website Belastingdienst overbelast door te veel aangiftes

De website van de Belastingdienst is overbelast. Er zijn te veel mensen die nog voor 1 april aangifte proberen te doen. Wie probeert in te loggen om aangifte te doen krijgt de mededeling: "Sorry, u kunt nu niet inloggen op Mijn Belastingdienst. Om de druk te spreiden vragen we u daarom op een later moment terug te komen. We snappen dat dat heel vervelend is. Excuses voor het ongemak."

Vanwege eerdere problemen met de website was de periode om aangifte te doen al verlengd tot 1 mei. 1 april was nog steeds interessant voor wie snel bericht terug wilde van de Belastingdienst, maar die datum is al verschoven naar 15 april. Iedereen die voor 1 juli antwoord wil heeft dus nog twee weken de tijd.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X