Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Grootste schip ter wereld later klaar

De Pioneering Spirit, het grootste schip ter wereld dat in de Rotterdamse haven wordt afgemonteerd, zal later klaar zijn dan verwacht. Er is vertraging ontstaan bij het installeren van twaalf 65-meter lange balken, die onderdeel zijn van het kraansysteem van het megaschip. Dat bevestigde een woordvoerder van eigenaar en ontwerper Allseas dinsdag, na berichtgeving in diverse media.

Het schip is bedoeld voor het weghalen van grote olie- en gasplatforms op zee. In juni stond de eerste opdracht al op de agenda. De Pioneering Spirit moet voor SBM Offshore en het Canadese energiebedrijf Talisman de bovenbouw ontmantelen van het Yme-platform op de Noordzee. Volgens Allseas wordt die opdracht nu iets later in de zomer uitgevoerd.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X