Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Pensioenpremies dalen dit jaar fors

Het overgrote deel van de Nederlanders betaalt dit jaar minder pensioenpremie dan in 2014. In vergelijking met vorig jaar dalen de premies gemiddeld met 7,8 procent. Minder inleg betekent meer geld in de portemonnee nu. Voor een modaal inkomen kan de winst oplopen tot hooguit enkele tientjes bruto per maand.

Maar dat zal lang niet voor iedereen gelden en is afhankelijk van de vraag bij welk pensioenfonds iemand is aangesloten. De Nederlandsche Bank (DNB) onderzocht in opdracht van staatssecretaris Klijnsma (Sociale Zaken) bij 158 pensioenfondsen of de pensioenpremies zijn gedaald, naar aanleiding van de versobering van de pensioenopbouw die het kabinet heeft doorgevoerd.

Werkenden kunnen sinds januari een kleiner gedeelte van hun bruto jaarsalaris belastingvrij opzijzetten voor later. Het kabinet besloot de opbouw te versoberen omdat de pensioenleeftijd is opgetrokken, waardoor mensen langer de tijd hebben om te sparen voor de oude dag.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X