Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Meer studenten kiezen maritiem

Afgelopen jaar is het aantal leerlingen en studenten opnieuw gestegen naar bijna 2.100 jongeren in een maritiem nautische of maritiem technische opleiding op een van de acht opleidingslocaties. Het aantal studenten is 5% gegroeid voor de locaties in IJmuiden, Amsterdam, Harlingen, Sneek, Leeuwarden, Terschelling en Delfzijl. Alle vakgebieden binnen de coöperatie hebben meer studenten maar met name de richtingen Ocean Technology en Binnenvaart zijn goed gestegen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X