Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Forse daling aantal olieboorplatforms in VS

Het aantal actieve olieboorplatforms in de Verenigde Staten is deze week voor de negende week op rij afgenomen, onder druk van de sterk gedaalde olieprijzen. Dat blijkt uit cijfers van de Amerikaanse dienstverlener aan de olie- en gasindustrie Baker Hughes. Het aantal olieboorplatforms kromp met 83 tot 1140, aldus het bedrijf. Dat is een daling van bijna 7 procent in vergelijking met de week daarvoor. Door de lage olieprijzen snijden oliemaatschappijen drastisch in de kosten en worden platformen stilgelegd.

De afgelopen tijd zijn de olieprijzen wel aan een opmars bezig, nadat de laagste niveaus in zes jaar werden bereikt. Vrijdag steeg de prijs van een vat Amerikaanse olie (van 159 liter) met 2,6 procent tot 51,85 dollar en Brent klom 2,1 procent tot 57,75 dollar.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X