Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Zwitsers massaal naar Duitsland door wisselkoers

De zuidelijke grensstreek van Duitsland is zaterdag overspoeld door Zwitsers. Die zijn massaal naar Duitsland getrokken om daar boodschappen te doen, nadat Zwitserland donderdag de koppeling tussen de koers van de eigen frank en de euro had losgelaten. Het is voor Zwitsers daardoor gunstiger om over de grens boodschappen te halen.

Voor een winkelcentrum in de Duitse stad Weil am Rhein heeft zich een lange file gevormd met vooral auto's uit Zwitserland. Volgens de manager van het centrum komen er dagelijks 34.000 mensen, waarvan 60 procent Zwitsers, hun inkopen doen. Ook in de plaatselijke wisselkantoren was het een drukte van belang. Zwitsers krijgen sinds de loskoppeling meer euro's voor hun franken. In de Zwitserse stad Basel, dat grenst aan zowel Frankrijk als Duitsland, zijn extra trams ingezet om het verkeer te ontlasten. Aan Duitse kant grenst Weil am Rhein aan de stad.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X