Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Geen huurtoeslag bij een groot vermogen

Ik wil graag een huurtoeslag aanvragen. Mijn vermogen ligt boven de grens. Daarom heb ik een deel van mijn spaargeld ondergebracht in groen­beleggingen die zijn vrijgesteld in box 3. Volgens de Belastingdienst krijg ik toch geen huurtoeslag. Klopt dat?

Ja. De vrijstelling voor groenbeleggingen in box 3 betekent dat ze niet meetellen voor de vermogensrendementsheffing. U hoeft er dus geen belasting over te betalen. Voor het bepalen van uw vermogen voor de huurtoeslag tellen groene beleggingen ­gewoon mee.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X