Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Grootste schip van de wereld koerst naar Rotterdam


's Werelds grootste schip heeft koers gezet naar Rotterdam. De Pieter Schelte is vertrokken van de Koreaanse werf en zal over een dikke maand aanmeren bij de Tweede Maasvlakte. Daar wordt het imposante werkschip afgebouwd.

382 Meter lang en 124 meter breed is ze, een buitenformaat catamaran die booreilanden kan afbreken als dopjes van een bierfles. Het 2,5 miljard euro kostende nieuwe vlaggenschip van het Zwitsers-Nederlands offshorebedrijf Allseas kan 48.000.000 kilo tillen. Het schip komt te liggen in de Alexiahaven op de Tweede Maasvlakte. Het pas aangelegde havengebied moest er speciaal voor worden uitgediept, maar heeft als bijkomend voordeel dat het een 'rustig binnenmeer' is.

Havens
Wereldwijd zijn er niet veel havens waar de Pieter Schelte in past. Allseas gaat er vanuit dat als het schip eenmaal af weinig havens meer ziet, omdat het van de ene naar de andere klus op zee gaat varen.

Allseas heeft aangekondigd een nóg groter werkschip te bouwen. Dat schip wordt 160 meter breed, 36 meter breder dan de Pieter Schelte. Dat schip moet in 2020 in de vaart komen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X