Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Zeevarend? Belastingen? Robelco Tax Services!

Onze diensten zijn volledig gericht op werknemers die internationaal werkzaam zijn, met name op hen die werkzaam zijn in de zeevaart, bij baggermaatschappijen en in de offshore-industrie. Voor deze werknemers behartigen wij de fiscale zaken en verzorgen wij de Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, waar ter wereld zij ook wonen of werken. Wij verzorgen geen buitenlandse aangiften!

Naast het verzorgen van de Nederlandse belastingaangifte kunnen wij u ook onder meer van dienst zijn met het geven van fiscale adviezen omtrent grensoverschrijdende belasting- en/of premieplicht en het voeren van een bezwaar- of beroepsprocedure.

Robelco Tax Services is van mening dat elke onderneming moet doen waar zij goed in is; niet meer en niet minder. “Schoenmaker, blijft bij uw leest” is een waardevol advies waar wij ons graag aan houden. De kracht van Robelco Tax Services ligt dan ook in de diepte van de fiscale dienstverlening aan diegenen die internationaal werkzaam zijn.

Desalniettemin begrijpen wij als geen ander dat u als relatie met niet al te veel partijen om tafel wenst te zitten om uw volledige fiscale en financiële huishouden te regelen en op orde te hebben en te houden... Wij werken met een select aantal ondernemingen samen om u volledig van dienst te kunnen zijn. Samen in de breedte, maar elke onderneming afzonderlijk met haar specifieke diepe kennis van haar producten en diensten.

Vragen over andere dan fiscale zaken? Neem gerust contact op! Wij kunnen u voor die zaken de weg wijzen naar een andere onderneming met ook de nodige kennis en ervaring op het gebied van grensoverschrijdende arbeid!

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X