Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Nibud waarschuwt studenten voor schulden door leenstelsel

Het Nibud waarschuwt dat studenten bij het afschaffen van het basisbeurs worden geconfronteerd met hoge schulden. De overheid zou daarom moeten aansturen op het snel aflossen van die schulden. Dat zei Anna van der Schors van het Nibud tegen Tweede Kamerleden die zich met het leenstelsel bezighouden. In het nieuwe leenstelsel wordt de studieschuld van studenten flink hoger. Er komt een einde aan de basisbeurs. Nieuwe studenten krijgen vanaf 2015 geen geld meer, maar moeten dit lenen.

Goede voorlichting
Elke student moet volgens het Nibud vooraf goed ingelicht worden over het aangaan van zo'n grote schuld, de kosten van levensonderhoud tijdens de studie en hoe de schuld zo snel mogelijk kan worden afgelost. Volgens het Nibud stijgt de gemiddelde studieschuld door het leenstelsel met 15.000 euro. Momenteel hebben studenten bij hun afstuderen een gemiddelde schuld van 15.000 euro.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X