Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Marokko teleurgesteld over opzeggen uitkeringsverdrag

De Marokkaanse minister van Buitenlandse Zaken, Salaheddine Mezouar, heeft zijn Nederlandse collega Frans Timmermans laten weten teleurgesteld te zijn over plannen om het uitkeringsverdrag met Marokko op te zeggen. Dat melden Marokkaanse media vrijdag.

Marokko verwerpt het voornemen van het Nederlandse kabinet volkomen volgens Mezouar. Hij belde ook met minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher. Marokko hoopt dat Nederland zich bedenkt, want het besluit zal niet zonder gevolgen blijven voor de relaties tussen beide landen.Mezouar stelde dat ''de nauwe en oude banden tussen de twee koninkrijken aanleiding moeten geven om in dialoog te gaan in plaats van eenzijdig voor een breuk te kiezen''.

Levenspeil
Nederland maakte in 1970 afspraken met Marokko over de uitkeringen. Nederland wil de uitkeringen die naar mensen in Marokko gaan, al een tijdje aanpassen aan het levenspeil in dat land. Dat betekent dat ze flink lager worden. Maar volgens de rechter mag dat niet. Nederland onderhandelde met Marokko over aanpassing van het verdrag, maar die gesprekken zijn mislukt. Het kabinet wil nu per 1 januari 2016 af van het verdrag.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X