Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Boskalis werkt aan uitbreiding Suezkanaal

Een consortium van Boskalis, Van Oord, NMDC en Jan de Nul heeft de opdracht gekregen om het Suezkanaal uit te breiden. Dat werd zaterdag bekendgemaakt. De order heeft een waarde van 1,5 miljard dollar (bijna 1,2 miljard euro), gelijk verdeeld over de leden van het consortium. Voor het beursgenoteerde Boskalis heeft de deal een waarde van 375 miljoen dollar.

Opdrachtgever is de Suez Canal Authorities. Het 'nieuwe' Suezkanaal zal voor een deel evenwijdig aan het huidige kanaal komen te liggen. Ook worden bestaande delen van het huidige kanaal dieper en breder gemaakt. Het contract behelst de aanleg van een parallel aan het kanaal gelegen sectie met een lengte van circa vijftig kilometer, zodat schepen elkaar vrij kunnen passeren. Ook omvat de order het verbreden en verdiepen van een aantal bestaande secties tot een diepte van 24 meter. Het project gaat in 2014 van start en zal naar verwachting in 2015 worden voltooid.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X