Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Plasterk lanceert DutchID-app waarmee identiteitsbewijzen gecontroleerd kunnen worden

Op steeds meer plaatsen in Nederland worden paspoorten of identiteitskaarten gebruikt om iemands identiteit vast te stellen, bijvoorbeeld in hotels, bij autoverhuurbedrijven, banken en zorginstellingen. Daarom lanceerde minister Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) vandaag de applicatie DutchID, waarmee de echtheidskenmerken van de nieuwe identiteitsbewijzen voor het grote publiek, private instellingen, overheden en eerstelijns controleurs zijn te controleren.

Dankzij de toegankelijke app weten mensen beter waar ze op moeten letten bij het controleren van identiteitsbewijzen. Zo kun je op je tablet of smartphone het reliëf voelen en zodoende vergelijken met het echte reliëf dat aan de linker- en rechterkant van je identiteitsbewijs zit. Ook door je apparaat te kantelen of tegen het licht te houden kun je zien waar een echt identiteitsbewijs aan moet voldoen. En met behulp van de lichtknop kun je het ultraviolette kenmerk bekijken.

Internationale primeur
Nederland is het eerste land dat een dergelijke app ontwikkeld heeft. Verschillende landen hebben zich gemeld om het concept over te nemen, waaronder de Verenigde Staten, Canada en Singapore.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X