Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingaangifte kan mogelijk direct online

De Belastingdienst is donderdag gestart met een proef met online belastingaangiftes waarbij geen apart aangifteprogramma meer nodig is. Binnen de proef kunnen mensen op de website van de Belastingdienst aangifte doen. Het gaat om een nieuw programma binnen de site van de fiscus. Het downloaden van het aangifteprogramma is dan niet meer nodig.

Mensen die nog over 2013 aangifte moeten doen, kunnen er vrijwillig aan meedoen. Als de proef een succes is, wil de fiscus de online aangifte ook voor anderen openstellen. Het zou kunnen dat dan de aangifte-deadline van 1 april ook gaat verdwijnen. Zo kan de Belastingdienst voorkomen dat miljoenen mensen op 31 maart tegelijkertijd op de site digitaal aangifte doen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X