Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Zorgverzekeraars willen uitstel invoering zorgwet

Het is niet verantwoord als de langdurige zorg al volgend jaar wordt hervormd. De wet die dat regelt is nog niet af, de systemen zijn er nog niet klaar voor en de voorbereidingstijd is erg kort. Daarom zou de wet moeten worden uitgesteld. Dat zei oud-minister André Rouvoet, voorzitter van brancheorganisatie Zorgverzekeraars Nederland, vrijdag tegen de NOS.

Het kabinet wil op 1 januari de zware zorg hervormen, met de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Gemeenten en zorgverzekeraars worden dan meer verantwoordelijk voor de hulp die mensen thuis krijgen. Maar de wet moet nog in de Tweede en Eerste Kamer worden behandeld.

Bij de jaarwisseling verandert sowieso al veel. Zo gaat de jeugdzorg volgend jaar over naar de gemeenten. Volgens Rouvoet verandert er te veel. ''Uiteindelijk gaat het maar om één ding: weten de mensen na 1 januari welke zorg ze van wie vergoed moeten krijgen? Dat kan niet als je alles tegelijk verandert'', aldus de ex-politicus. Ook de vereniging van zorgbedrijven, Actiz, en de belangenvereniging voor gehandicapten willen dat de langdurige zorg later op de schop gaat. De gemeenten zijn juist tegen uitstel.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X