Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Dit voorjaar sluiten 4 belastingkantoren

Binnenkort gaan de belastingkantoren van Nijmegen, Dordrecht, Gorinchem en Terneuzen dicht. Wilt u bij ons langskomen op een ander kantoor? Bel dan met de BelastingTelefoon om hiervoor een afspraak te maken. Vaak vindt u het antwoord op vragen over uw belastingzaken of toeslagen ook op deze website.

De sluitingsdatums van de 4 kantoren zijn:
- Nijmegen: 18 april
- Dordrecht: 28 mei
- Gorinchem: 28 mei
- Terneuzen: 3 juni

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X