Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Zwartspaarders biechten miljard euro spaargeld op

Zwartspaarders melden zich massaal bij de Belastingdienst om in het buitenland gestald vermogen alsnog aan te geven. In de eerste maanden van 2013 is 1 miljard euro gemeld. Dat levert de schatkist ongeveer 150 miljoen euro op, schrijft dagblad Trouw.

De Belastingdienst verwacht dat de forse toestroom van zwartspaarders aanhoudt. 'Tot een week geleden hebben 2.000 inkeerders zich bij ons gemeld, met een gemiddeld vermogen van 500.000 euro', aldus de Belastingdienst. Het aantal spijtoptanten ligt daarmee tien keer zo hoog als een jaar geleden.

Spaarders kunnen door de 'inkeerregeling' hun geld aangeven, zonder daarvoor een boete te betalen. Als de fiscus er zelf achter komt, dan volgt er wel een boete. Het opheffen van het bankgeheim in Luxemburg speelt mogelijk een rol bij de toename in aangiftes.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X