Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Maritiem Platform Gepensioneerden opgericht

De maritieme vakbond Nautilus International en de Nederlandse Vereniging van Kapiteins ter Zee (NVKK) hebben het Maritiem Platform Gepensioneerden opgericht. Doel is het verenigen van de ‘maritieme' gepensioneerden, die samen onder anderen kandidaten kunnen voordragen voor de besturen van de diverse pensioenfondsen in de maritieme sector.

Volgens de vakbond zullen de belangen van de gepensioneerden voortaan via dit platform worden behartigd. Daarom worden gepensioneerde leden van Nautilus International en de kapiteinsvereniging NVKK gratis en automatisch lid van het platform. Wie dit niet wil, kan zich uiteraard afmelden. De leden zullen regelmatig ‘pensioengerelateerde' informatie ontvangen. Ook worden themabijeenkomsten gehouden.

De vakbond houdt 10 april om 13.30 uur een algemene ledenvergadering in Rotterdam, Pegasusweg 200, omdat de statuten moeten worden aangepast aan het automatisch lidmaatschap van het Maritiem Platform Gepensioneerden. Omdat de NVKK een vereniging is, gaat het daar om een aanpassing van het huishoudelijk reglement.

Intussen heeft het Maritiem Platform Gepensioneerden in zijn eerste bestuursvergadering besloten twee kandidaten voor te dragen voor de verkiezing van gepensioneerden in het bestuur van het Bedrijfspensioenfonds voor de Koopvaardij (BpK). Dat zijn kapitein Pieter Visser, die als officier bij de Koninklijke Marine en als kapitein op cruiseschepen heeft gevaren en beschikt over alle benodigde opleidingen en ervaring op het gebied van communicatie en pensioenen. Nummer twee is Erik Hulshof, die als econometrist en financieel- & beleggingsanalist bijvoorbeeld sinds 2012 bij het Bedrijfspensioenfonds voor de Koopvaardij in het bestuur zit namens de werknemers. Bij dit BfK houdt hij zich onder meer bezig met de beleggingsportefeuille.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X