Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Uitstel van aangifte aanvragen

U moet op tijd aangifte doen. Lukt dat niet? Dan kunt u uitstel aanvragen.

Voor wanneer aanvragen?
U kunt uitstel aanvragen tot de datum dat uw aangifte bij ons binnen moet zijn. Deze datum staat op de aangiftebrief. Meestal is dat 1 april. U kunt op 3 manieren uitstel aanvragen:
Als u buitenlands belastingplichtig bent, kunt u alleen schriftelijk uitstel aanvragen.

Let op!
Hebt u geen brief ontvangen waarin staat dat u aangifte moet doen? Dan hoeft u geen uitstel aan te vragen. Wel moet u de aangifte insturen binnen 5 jaar na het jaar waarover u aangifte wilt doen.

Hoelang krijgt u uitstel?
Als u voor 1 april aangifte moet doen, krijgt u 5 maanden uitstel. Dat betekent dat uw aangifte voor 1 september bij ons binnen moet zijn. Wilt u langer uitstel dan tot 1 september? Dan moet u in uw brief motiveren waarom u langer uitstel wilt.

Schriftelijke reactie
U krijgt binnen 15 werkdagen na uw verzoek een reactie.

Aangifte door belastingconsulent
Laat u uw aangifte doen door een belastingconsulent? Neem dan contact met hem op. Uw belastingconsulent kan dan namens u uitstel aanvragen.

Uitstel aanvragen door belastingconsulent
Vraagt een belastingconsulent voor u uitstel aan? Dan kunt u te maken krijgen met andere regels.

Toeslag aanvragen
Hebt u uitstel gekregen om aangifte te doen? Dan hebt u automatisch ook uitstel voor het aanvragen van toeslagen. Behalve voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X