Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Scheepvaart kampt met een tekort aan zeelieden

De scheepvaart in Nederland kampt met een tekort aan zeelieden. Vorig jaar studeerden er 300 maritiem officieren af. „Maar we hebben er twee keer zo veel nodig”, zegt voorzitter Tineke Netelenbos van redersvereniging KVNR. „We zijn blij met elke jongere die voor de koopvaardij kiest.”

Om het tekort op te vangen werken rederijen noodgedwongen met buitenlandse bemanningen. „Maar wanneer je meerdere nationaliteiten aan boord hebt kunnen er communicatieproblemen optreden”, zegt Netelenbos. De KVNR probeert jongeren met campagnes te interesseren...

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X