Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Onverzekerde Oost-Europeanen 'bedrijfsrisico'

Minister Schippers gaat onderzoek doen naar onverzekerde Oost-Europeanen die naar het ziekenhuis gaan, maar de rekening niet betalen. Dit kost ziekenhuizen vele miljoenen euro's, ontdekte RTL Nieuws eind december.

In een brief aan de Tweede Kamer schrijft minister Schippers nu dat deze kosten in beginsel bij het 'bedrijfsrisico' horen. Wel heeft Schippers aan de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen en de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra gevraagd of zij in kaart willen brengen welke opbrengsten ziekenhuizen missen door onverzekerden. Ook wil ze weten om welke aantallen van onverzekerden het gaat.

Duizenden Oost-Europeanen gaan in ons land naar de dokter of het ziekenhuis, maar hebben geen zorgverzekering en vaak ook geen geld om hun doktersrekening te betalen. Dit kost ziekenhuizen vele miljoenen euro's.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X