Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingdienst drijft op uitzendkrachten

Juist de door problemen gekwelde afdeling Toeslagen van de Belastingdienst is voor een fors deel afhankelijk van uitzendkrachten. Zo’n vierhonderd van hen werken permanent voor de afdeling. Dat schrijft De Telegraaf woensdag. Volgens de krant kost dit de fiscus zo’n half miljoen euro per week.

De 400 externe krachten zouden tijdelijk werk doen: helpen bij de overstap van vier afzonderlijke computersystemen naar één nieuw, dat alle soorten toeslagen aan zou kunnen. Dat project zou in 2012 zijn afgerond, maar de uitzendkrachten zijn nog steeds aan het werk op een kantoor in Den Haag. Nu met het deels handmatig controleren van de toeslagen. De perikelen rond de toeslagen kostten vorige staatssecretaris Frans Weekers de kop. Dinsdag werd bekend dat Eric Wiebes hem opvolgt. Hij moet orde op zaken stellen bij de geplaagde Belastingdienst.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X