Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Marineschepen op drugs- en piratenjacht

Twee schepen van de Koninklijke Marine zijn zondag vanuit Den Helder vertrokken voor de bestrijding van piraterij en drugssmokkel. Het Luchtverdedigings- en Commandofregat Zr. Ms. Evertsen gaat richting Somalië en het patrouilleschip Zr. Ms. Zeeland vaart naar het Caribische gebied. De Evertsen, met aan boord 230 mannen en vrouwen, maakt onderdeel uit van Ocean Shield, dat de wateren voor de kust van de Hoorn van Afrika bewaakt. Nederland doet sinds 2010 mee aan deze NAVO-missie. Later dit jaar levert ons land ook nog een marineschip voor de EU-antipiraterijmissie Atalanta. De piraterij is overigens flink afgenomen. Somalische piraten slaagden er vorig jaar niet in schepen te enteren en te kapen.

De komende maanden wordt de Zeeland inclusief Cougar-helikopter ingezet voor kustbewaking en de bestrijding van drugssmokkel in het Caribische gebied. Met de Zeeland gaan 68 bemanningsleden mee onder wie zes mariniers. In het Britse Plymouth zal de bemanning van de Zeeland eerst nog een rampenoefening doen. Dat moet ze voorbereiden op het verlenen van noodhulp na een orkaan. De marine onderschepte vorig jaar meer dan 10.000 kilo drugs in samenwerking met de Kustwacht Caribisch Gebied en andere partners.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X