Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Fraude met DigiD's in Amsterdam

Criminelen hebben eind vorig jaar de digitale identiteit van ongeveer 150 inwoners van Amsterdam-Zuidoost gehackt. Door een veiligheidslek bij de DigiD konden criminelen onder meer bankrekeningnummers wijzigen, zodat uitkeringen en toeslagen naar hen werden overgemaakt.

Dat bevestigde een woordvoerder van Logius, de dienst waarin de ict-activiteiten van het Rijk zijn ondergebracht, tegenover de Volkskrant. Onder meer de politie, de Sociale Verzekeringsbank, het UWV en de Belastingdienst onderzoeken de zaak. Het is nog niet duidelijk hoeveel geld er is buitgemaakt.

Getroffen bewoners in Amsterdam-Zuidoost hebben van rechercheurs begrepen dat de fraude omvangrijker is. Het zou om meer dan vierhonderd gedupeerden gaan, ook in andere wijken in Amsterdam en Rotterdam. Logius ontkent dat.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X