Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingdienst slecht bereikbaar

De Belastingtelefoon is al dagen slecht bereikbaar. Via Twitter proberen klanten antwoord op hun vragen te krijgen, omdat zij telefonisch geen contact krijgen met de Belastingdienst. Staatssecretaris Frans Weekers bevestigt de slechte bereikbaarheid van de dienst naar aanleiding van berichten bij de NOS. Volgens hem is het deze maand veel drukker dan normaal in januari. De drukte en slechte bereikbaarheid hebben te maken met nieuwe regels rond de uitbetaling van toeslagen door de Belastingdienst.

Rekeningnummer wijzigen
Sinds januari betaalt de Belastingdienst toeslagen nog maar op één rekeningnummer uit. Klanten die met meerdere rekeningnummers in het bestand van de dienst staan, moeten een wijziging doorgeven. Via twitter worden er veel vragen over deze wijziging gesteld aan de Belastingdienst. Ook blijkt er veel onduidelijkheid te bestaan over voorlopige aanslagen. Een medewerker van de Belastingdienst laat via twitter weten: ‘Het is nog steeds erg druk. Excuses voor het ongemak. Met een algemene vraag kan ik via twitter helpen.’

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X