Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingdienst en de Berichtenbox

De Berichtenbox van MijnOverheid is uw persoonlijke brievenbus. Daarin ontvangt en bewaart u digitaal post van de Belastingdienst, RDW, SVB, UWV en straks ook van uw gemeente.

Eerste stappen in digitale post van de Belastingdienst
Vanaf eind 2013 kunt u post van de Belastingdienst ook digitaal ontvangen. Hebt u een toeslag? Uw voorschotbeschikking ontvangt u voortaan ook in uw Berichtenbox. In de loop van 2014 breiden we dat uit met:
  • meer toeslagenberichten
  • berichten over uw aangifte inkomstenbelasting
Welke post kunt u nog meer ontvangen?
U kunt nu al over de volgende zaken digitaal berichten ontvangen:
  • uw AOW en kinderbijslag van SVB
  • een herinnering voor uw APK van RDW
  • berichten van UWV
En steeds meer gemeenten sluiten aan bij MijnOverheid, bijvoorbeeld om u te informeren over het verlopen van uw reisdocument.

Hoe weet u of er post voor u is?
Wilt u een seintje ontvangen dat er post voor u is in uw Berichtenbox? Vul dan uw e-mailadres in als u uw Berichtenbox activeert.

Digitale post van de Belastingdienst staat altijd aan
Logt u in op uw persoonlijke pagina bij MijnOverheid? Dan activeert u automatisch digitale post van de Belastingdienst. De instelling dat u berichten van de Belastingdienst in uw Berichtenbox krijgt, kunt u niet uitzetten.

Wat gebeurt er met de gewone post?
Kiest u voor de Berichtenbox? Van de Belastingdienst ontvangt u berichten ook via de post. Van andere organisaties krijgt u alleen nog digitale berichten. Maakt u geen gebruik van de Berichtenbox? Dan krijgt u al uw berichten gewoon via de post.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X