Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Stemmen met een verlopen identiteitsbewijs blijft mogelijk

Het is nog vijf jaar langer mogelijk om te stemmen met een identiteitsbewijs dat niet meer geldig is. Dat identiteitsbewijs mag maximaal vijf jaar zijn verlopen. Hierdoor kan bij de verkiezingen die in 2014 en 2015 staan gepland, met zo’n bewijs worden gestemd. Dat heeft minister Plasterk (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) vandaag in een brief aan de Tweede Kamer gemeld. Hij heeft de maatregel die het mogelijk maakt te stemmen met een verlopen identiteitsbewijs verlengd tot 1 januari 2019. Deze zou 1 op januari 2014 aflopen.

In 2014 wordt voor de gemeenteraadsverkiezingen en het Europees Parlement gestemd en in 2015 voor de Provinciale Staten. Kiezers mogen zich bij het stembureau identificeren met een maximaal vijf jaar verlopen identiteitsbewijs. Wie niet over een identiteitsbewijs beschikt of over een identiteitsbewijs dat langer dan vijf jaar is verlopen op het moment van de stemming, kan altijd gebruikmaken van een schriftelijke volmacht.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X