Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Meer ruimte voor Nederlandse offshore windenergie

Het kabinet heeft 2 nieuwe gebieden aangewezen waar bedrijven plannen mogen ontwikkelen om offshore windparken te bouwen. Dit valt te lezen in de ontwerp-Rijksstructuurvisie Windenergie op Zee. Het gaat om het gebied Hollandse Kust, een omvang van 1.225 vierkante kilometer, en het gebied Ten Noorden van de Waddeneilanden , met een omvang van 200 vierkante kilometer.

Windparken dichterbij de kust
Eerder werden al de gebieden Borssele en IJmuiden Ver aangewezen door het kabinet. Verder wordt er onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om windparken dichterbij de kust te bouwen. Nu worden offshore windturbines buiten de 12-mijlszone gebouwd, ongeveer 22 kilometer. Begin 2014 wordt een besluit verwacht of dit mogelijk gaat worden. De nieuw aangewezen gebieden hebben een potentieel van 8.500 megawatt aan windmolens, volgens het kabinet. Dit is meer dan afgesproken in het Energieakkoord omdat er rekening wordt gehouden met projecten die uiteindelijk afvallen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X