Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Heerema Vlissingen bouwt grootste offshore platform uit zijn geschiedenis

De Heerema Fabrication Group Vlissingen is begonnen met de bouw van het grootste offshore-platform in de geschiedenis van het bedrijf. Woensdag werd dat gevierd door officieel het eerste staal te snijden voor het Gina Krog-jacket. Dat bouwt HFG voor zijn klant Statoil Petroleum AS. Het zogeheten 'launch jacket' is bestemd voor het Gina Krog-veld in het centrale deel van de Noordzee. Het boorplatform komt te staan in 116 meter diep water. Stateoil investeert vele miljoenen in de ontginning van het gas- en olieveld. Het noemt Gina Krog één van zijn grootste projecten.

Heerema, dat veel staalconstructies voor de offshore-industrie maakt. heeft voor deze opdracht geïnvesteerd in zware skidbanen, waarmee het jacket kan worden verplaatst. De constructie wordt ongeveer 142 meter hoog en meet op de bodem 60 bij 50 meter. Het jacket weegt 17.000 ton. Heerema levert ook de 250 ton wegende voorboor-module. Het jacket zal in april 2015 de haven van Vlissingen verlaten.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X