Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"



Translate this site


Definitieve EU-heffing Chinese zonnepanelen

De Europese Unie heeft maandag besloten definitief een importheffing op te leggen voor Chinese zonnepanelen. De maatregelen gaan op 6 december in en moeten twee jaar gelden. In juni legde de EU al een tijdelijke importheffing op. Met de heffing bestraft de EU de Chinese dumpingpraktijken. Ook moet er zo een einde komen aan Chinese subsidies voor zonnepanelen, die daardoor goedkoper op de Europese markt kunnen worden gebracht.

De Chinese staatssteun is nadelig voor de Europese zonnepanelensector, meent de EU. Brussel maakt een uitzondering voor Chinese exporteurs die hebben afgesproken de zonnepanelen tegen een bepaalde minimumprijs aan te bieden.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X