Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Blok bevestigt uitbreiding Belastingdienst Venlo

Er komen definitief meer banen bij de Belastingdienst in Venlo. Dat heeft minister Stef Blok van Wonen en Rijksdienst in een brief aan de Tweede Kamer geschreven. In de zomer werd al duidelijk dat de minister de werkgelegenheid in Venlo fors wilde uitbreiden. Maar nader nieuws daarover bleef uit. Wethouder Stephan Satijn van Venlo is blij dat er op de laatste werkdag van het jaar toch nog een bevestiging van het goede nieuws van afgelopen zomer komt.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X