Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Programma en formulier voorlopige aanslag 2014 beschikbaar

Vanaf 11 november 2013 kunt u het programma 'Verzoek of wijziging voorlopige aanslag 2014' downloaden. Ook het formulier 'Verzoek of wijziging voorlopige aanslag 2014 voor buitenlandse belastingplichtigen' is vanaf die datum beschikbaar.
  • Woont u in Nederland en betaalt u hier ook belasting? Dan kunt u een voorlopige aanslag over 2014 wijzigen, stopzetten of aanvragen met het programma.
  • Woont u niet in Nederland? U kunt een voorlopige aanslag over 2014 wijzigen, stopzetten of aanvragen met het formulier.
  • Voorlopige aanslag 2013? Dan automatisch ook voorlopige aanslag 2014.
  • Ontvangt u in 2013 al een voorlopige aanslag? Dan krijgt u automatisch een voorlopige aanslag 2014. U hoeft die dus niet aan te vragen.
  • Krijgt u belasting terug? Bijvoorbeeld omdat u hypotheekrente mag aftrekken? Dan ontvangt u uw voorlopige aanslag over 2014 uiterlijk in december.
  • Moet u belasting of een bijdrage Zorgverzekeringswet (Zvw) betalen? Bijvoorbeeld omdat u vermogen hebt of ondernemer bent? Dan ontvangt uw voorlopige aanslag over 2014 in januari.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X