Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Miljoenenfraude ambtenaren Belastingdienst

Drie medewerkers van de Belastingdienst in Groningen en Emmen zijn vandaag gearresteerd op verdenking van ambtelijke corruptie. Ze worden ervan verdacht autohandelaren in Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel te hebben geholpen bij het plegen van belastingfraude. De Belastingdienst heeft de handelaren aangeslagen voor totaal 4 miljoen euro.

De Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD), die het onderzoek in nauwe samenwerking met de Belastingdienst uitvoert, arresteerde ook autohandelaar B.K. uit Groningen, zijn boekhouder en een medewerker van het autobedrijf. Maandagavond zijn diverse voertuigen bij de autohandel weggesleept (foto).

Volgens een woordvoerster van de FIOD blijft de fraude niet beperkt tot het autobedrijf op het bedrijventerrein Driebond. Ook handelaren in Stadskanaal, Emmen, Meppel, Achtkarspelen, Kollumerland, Nieuwkruisland, Hardenberg en Staphorst worden verdacht van het plegen van belastingfraude.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X