Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Tv-serie De Rechtbank dit seizoen uit twee rechtbanken

De nieuwe reality-serie De Rechtbank start dinsdag 22 oktober. Het derde seizoen van de NCRV-serie komt deze keer niet alleen uit Utrecht, maar ook uit Amsterdam. De afleveringen van De Rechtbank tonen een gevarieerde hoeveelheid aan zaken. Het gaat vooral om herkenbare, menselijke verhalen over alimentatie, mishandeling, geweldpleging, uitwijzing van asielzoekers, het ontzetten uit de ouderlijke macht en verkeersovertredingen. De Rechtbank is acht dinsdagen te zien op Nederland 1 om 22.20 uur.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van De Rechtbank verschijnt meneer Huf voor de rechter. Hij is in financiële problemen gekomen doordat hij na zijn ontslag als leraar niet direct een uitkering van het UWV kreeg. De problemen zijn zo groot dat hij via de rechter in de schuldsanering probeert te komen.

Alimentatie
Een andere casus betreft de heer P., die zijn ex-partner kinderalimentatie moet betalen. Hij is tijdelijk arbeidsongeschikt geraakt. Zijn verzoek aan de rechter is om het bedrag dat hij zijn vrouw moet betalen naar beneden bij te stellen, tot hij weer normaal aan het werk kan. Zijn ex-vrouw is het hier niet mee eens.

Oversteken IJ
En in Amsterdam is zeilinstructeur Karel door de waterpolitie beboet wegens het niet recht oversteken van het IJ. Karel ontkent dit en probeert met foto’s die door zijn vrienden zijn gemaakt de rechter van zijn gelijk te overtuigen. Zie ook het promotiefilmpje van de NCRV.

Nominatie
Vorige week werd bekend dat de tv-serie De Rechtbank genomineerd is voor de Persprijs Jacques van Veen. Dit is een driejaarlijkse prijs voor de beste Nederlandstalige publicatie of uitzending op het gebied van justitie (zie ook: Vijf nominaties Persprijs Jacques van Veen).

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X