Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Consument stapt online over

Ruim acht op de tien Nederlanders die afgelopen jaar wisselden van zorgverzekering deden dat online. Vooral 25- tot 34-jarigen stapten online over. Dat blijkt uit onderzoek van No Ties, in opdracht van online advertentienetwerk Zanox, onder 250 Nederlanders.

Nederlanders sloten vorig jaar vooral de laatste twee weken van december hun zorgverzekering online af. Andere gebruikte manieren om van zorgverzekering te wisselen zijn telefonisch (17 procent) en per post (1 procent). Een op de vijf denkt erover om komend jaar van zorgverzekering te wisselen; 39 procent twijfelt nog. De overstapintentie is het hoogst bij consumenten tussen de 25 en 44 jaar oud. Een lagere basispremie is voor twee op de drie ondervraagden de belangrijkste reden om over te stappen. Andere genoemde redenen zijn: lagere premie op aanvullende verzekering (20 procent) en vrije keuze in zorgverlener (10 procent).

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X